JJ-GULVENTREPRISE TILBYDER

 

LINOLEUM

Er halvhård, friktionsvenlig belægning, der er velegnet til alle rum I private boliger, undtaget bad- og toiletrum.

I erhvervstilfælde bør belægningen ligeledes bruges i tørre lokaler, hvor der ikke kræves stort vandforbrug til rengøring. Linoleum er et naturprodukt og tåler ikke syrer, alkalier, opløsningsmidler og blegemidler.

VINYL

Er halvhård/blød, friktions- og trykvenlig belægning, der er velegnet til alle rum i private boliger samt i erhvervstilfælde.

TÆPPER

Blød belægning og kan deles op i flere kategorier, hvilke alle kan tåle opløsningsmidler.​

TRÆGULV

Hård belægning, som - alt efter træsort - kan få skader ved tryktab af skarpe genstande.

GULVAFSLIBNING

Gulvafslibning kan forvandle dit gulv fra et slidt trægulv,  til at ligne et nylagt, lækkert gulv. Vi udfører gulvafslibning af alle slags trægulve. Der er stor forskel på, hvordan trægulve skal afslibes og efterbehandles for det bedst mulige resultat.

EPOXY GULV

Er en hård meget rengørings- friktions og trykvenlig belægning, som er velegnet i lager og salgslokaler, eller andre rum, hvor akustikken ikke er vigtig.

Skridsikring i vådrum og køkkener i erhvervstilfælde, samt kælder og garage I private boliger.​

FLYDEMØRTEL

Kan udføres på alle undergulve — og flydemørtlen bruges som undergulv til alle gulvtyper.​

LAMINAT

Hård friktions- og trykvenlig belægning, der er velegnet til alle rum I private boliger, undtaget bad- og toiletrum. I erhvervstilfælde bør belægningen ligeledes bruges i tørre lokaler, men er knapt så god til lokaler med aktivitet, som medfører brug af hårdt værktøj, inventar.

Please reload